«

»

jun
28

Bridgereizen Teutoburgerwoud en Tauplitz Oostenrijk 2023

Graag attendeer ik u op de bridgereizen van de Bridgeschool Drenthe.
In 2023 is de zevende reis naar Oostenrijk van zondag 18 t/m zondag 25 juni. We zijn al zestien keer naar Tecklenburg geweest.

Zin om een keer mee te gaan? Tecklenburg is vijf kwartier uur rijden vanaf Emmen. Oostenrijk is 1000 km, te rijden in een of twee reisdagen.  Als u belangstelling heeft, kun u zich aanmelden. De super gezellige reis in januari 2023 is al weer achter de rug. Zondag 10 t/m 15 september 2023 is de volgende reis gepland naar hotel Landhaus Sundern in Tecklenburg.

 

Reacties van de deelnemers nav de vorige reizen: ik heb in jaren niet zo gelachen, het was heel erg gezellig, ik heb veel geleerd van het af- en tegenspel, wat een afwisselend programma, we waren als groep net een familie, het was een fantastische week! Ook van de spelregels krijg je meer kennis.

BRIDGEREIS NAAR HET TEUTOBURGERWOUD! Van 11 t/m 16 september 2022 bezoeken we het Teutoburger Woud. Kijk voor meer informatie in het menu bij bridgereizen. Meldt u zich snel aan, want vol is vol. Hier ziet u een impressie van de reizen van de afgelopen jaren.