«

»

jun
13

Bridgereizen Teutoburgerwoud en Tauplitz Oostenrijk 2024

Graag attendeer ik u op de bridgereizen van de Bridgeschool Drenthe.
De zevende reis naar Oostenrijk van zondag 18 t/m zondag 25 juni is weer achter de rug! Zondag 16 juni 2024 is de volgende reis! Er is nog voldoende plek. Deze week wordt altijd als fantastisch ervaren door de deelnemers.

We zijn al 18 keer naar Tecklenburg geweest. Tecklenburg is vijf kwartier uur rijden vanaf Emmen. Als u belangstelling heeft, kun u zich aanmelden: er is nog plek.  Zondag 13 t/m 18 oktober 2024 is de volgende reis gepland naar hotel Landhaus Sundern in Tecklenburg.

 

Reacties van de deelnemers nav de vorige reizen: ik heb in jaren niet zo gelachen, het was heel erg gezellig, ik heb veel geleerd van het af- en tegenspel, wat een afwisselend programma, we waren als groep net een familie, het was een fantastische week! Ook van de spelregels krijg je meer kennis.

BRIDGEREIS NAAR HET TEUTOBURGERWOUD! In januari en in oktober bezoeken we het Teutoburger Woud. Kijk voor meer informatie in het menu bij bridgereizen. Meldt u zich snel aan, want vol is vol. Hier ziet u een impressie van de reizen van de afgelopen jaren.