«

»

jul
14

Bridgedrives kasteel Coevorden

Op dit moment worden er helaas geen drives georganiseerd in het kasteel. Als er voldoende personeel is voor de bediening kan het weer worden ingepland. Hopelijk kan er in 2023 weer worden gestart. Dit zal dan een aantal keer zo wie zo inclusief een lunch zijn voorafgaand aan de kasteeldrive. Hou de site in de gaten.

De drives worden in samenwerking met het NBB district Drenthe georganiseerd. Dit is de mooiste, meest exclusieve locatie in Noord Nederland waar twee keer per maand wordt gebridged. Gezellig en sfeervol. Wel op tijd vooraf (uiterlijk zaterdag voor de drive) aanmelden, want vol is vol……..

Zeker de moeite waard om met uw partner aan deel te nemen.

De bridgedrives zijn van half twee tot half zes. We spelen zes ronden. De uitslag is voor 17.30 uur bekend. Voor meer informatie moet u kijken in het menu bij bridgedrives. Voor de winnaars is er een flesje rood en wit, iedereen wordt na afloop getrakteerd op een bittergarnituur en meesterpunten worden bijgeschreven voor NBB leden. De winnaars worden tevens voor een maand tot jonkheer c.q. jonkvrouw benoemd. De uitslag wordt vermeld op de site van het NBB district Drenthe.