Bridgedrives

De bridgedrives zijn helaas nog steeds niet mogelijk, we wachten met zijn allen op betere tijden!


Exclusieve  bridgedrives op zondagmiddag in Kasteel Coevorden. Als het weer het toelaat bridgen we heerlijk buiten op het terras. De drives worden georganiseerd op basis van Corona afspraken. Veiligheid staat voorop.  Bij de kasteeldrive is plaats voor 12 paren. Vol is vol. De drives zullen weer starten in het kasteel, als de 1,5 meter afstand vanwege Corona vervalt.

Gezellige zomerdrives van 15 juni  t/m 24 augustus 2021 elke dinsdagavond in het Brinkenhoes te Emmen met gedupliceerde spellen op basis van de 1,5 meter afstand. Voor de aanmelding moet je naar de site van de Emmer Bridge Vereniging. Eindelijk kunne we weer live bridgen!

Bridgen van 1 juli  t/m 26 augustus 2021 elke donderdagmorgen in Parc Sandur Emmen op basis van Corona afspraken, aanmelden bij Jan Derks In 2022 zal de donderdag zomerdrive in principe weer in de middag plaatsvinden.

Zaterdag eind september 2022 de 12e Café Bridgedrive in het centrum van Emmen, voor beginnende bridgers is er speciaal een beginners poule. In 2021 is er vanwege Corona geen café bridgedrive.


Bridgen in het Kasteel Coevorden op zondagmiddag

Exclusief bridgen in kasteel Coevorden van 13.30 uur tot 17.30 uur.  Data: de kerstdrive met een live optreden van de troubadour op 19 december 2021

Twee keer per maand in 2021: data volgen als de 1,5 meter afstand vanwege Corona vervalt.

Bij mooi weer bridgen we buiten op het terras. We spelen zes of zeven ronden van 4 spellen. Kosten:  20,00 Euro per paar, inclusief een borrelhapje en meesterpunten. Niet NBB leden betalen 1 euro per persoon extra. Omdat de kasteeldrives onder auspiciën van het NBB district Drenthe worden georganiseerd, krijg je extra veel meesterpunten als je hoog eindigt. Voor de winnaars is er een fles rode of witte wijn. Tevens worden de winnaars benoemd tot bridgejonkheer c.q. jonkvrouwe. Deze titel mogen zij een maand, tot de volgende kasteeldrive, dragen. Aanmelden kan tot een dag (voor zaterdag 12.00 uur) voor de drive bij Jan Derks: 06-40209884 of bridgeschooldrenthe@gmail.com. Op de wedstrijddag moet u uiterlijk om 13.15 uur aanwezig zijn, u meldt zich dan bij de wedstrijdleiding. Adres: Kasteel 29 Coevorden. Tijdens de kerstdrive in december maakt de troubadour van Emmen naar Coevorden en weer terug zijn opwachting in de pauze met een muzikaal intermezzo. De uitslagen worden vermeld op de site van het NBB district Drenthe

Zomeravond bridgedrives op dinsdagavond in het Brinkenhoes

De Bridgeschool Drenthe organiseert in samenwerking met EBV van 15 juni t/m 24 augustus 2021 elke dinsdagavond een zomeravond bridgedrive in het Brinkenhoes te Emmen. Aanmelden vooraf via de site van EBV is noodzakelijk. De drive start om 19.30 uur. Kosten 8 Euro per paar. Niet NBB leden betalen 1 Euro extra per persoon. De uitslagen staan op de site van EBV. De zomeravond bridgedrive is voor elke bridger zeer zinvol als training voor het nieuwe bridgeseizoen, tevens kom je andere mensen als tegenstander tegen: het is erg gezellig! De spellen worden met de dupliceermachine geschud, zodat je na afloop de gespeelde spellen kunt analyseren.

Donderdag bridgedrives in Parc Sandur Emmen

Bridgeschool Drenthe organiseert van 1 juli  t/m 26 augustus 2021 in samenwerking met EBV elke donderdagmorgen een gezellige bridgedrive in Parc Sandur te Emmen van 10.00 -13.30 uur. Kosten: 8 Euro per paar. Niet NBB leden betalen 1 Euro extra per persoon. We spelen zes ronden van vier spellen. Komt u ook? Gezellig! Vooraf aanmelden bij de organisatie (bij Jan Derks) is noodzakelijk.  Adres: Sandurdreef 5 Emmen.

Zaterdag 25 september 2021 de 12e Café Bridgedrive in het centrum van Emmen.


We spelen 7 ronden van 4 spellen in diverse horeca bedrijven in het centrum van Emmen. U kunt zich tot en met woensdag 22 september 12.00 uur aanmelden. Als u het inleggeld heeft betaald, bent u ook officieel deelnemer. We spelen voor het vierde jaar met een aparte poule voor beginnende bridgers. Gezellig! Het afgelopen jaar namen 88 paren deel, een record aantal. Mail of bel gerust als u meer informatie wenst. U kunt voor meer informatie kijken op de site van EBV, daar staan ook de uitslagen per jaar/seizoen vermeld. De gezellige sfeer, de heerlijke lunches, de afwisseling van horeca ondernemingen en de snelle uitslag na afloop zijn de pijlers van deze café drive. Waarschijnlijk gaat de cafédrive in 2021 niet door ivm het Coronavirus. Binnenkort meer informatie.