Bridgedrives

Gezellige zomerdrives van 2 mei t/m 22 augustus elke dinsdagavond in het Brinkenhoes te Emmen met gedupliceerde spellen. Voor de aanmelding moet je naar de site van de Emmer Bridge Vereniging.

Bridgen van 4 mei t/m 24 augustus elke donderdagmiddag in Parc Sandur Emmen. Voor de aanmelding van de zomerdrive moet je naar de site van de Emmer Bridge Vereniging.

Zaterdag 23 september 2023 de 13e Café Bridgedrive in het centrum van Emmen, voor beginnende bridgers is er bij voldoende aanmeldingen speciaal een beginners poule. Voor de aanmelding moet je naar de site van de Emmer Bridge Vereniging. Dit kan vanaf 22 januari 2023

Exclusieve  bridgedrives op zondagmiddag in Kasteel Coevorden. Helaas kunnen de kasteeldrives nog steeds niet plaatsvinden. Het kasteel heeft onvoldoende personeel. In 2023 hebben we overleg in februari

 


Bridgen in het Kasteel Coevorden op zondagmiddag

Gecanceld tot nader order

Zomeravond bridgedrives op dinsdagavond in het Brinkenhoes

De Bridgeschool Drenthe organiseert in samenwerking met EBV van 2 mei t/m 22 augustus elke dinsdagavond een zomeravond bridgedrive in het Brinkenhoes te Emmen. Aanmelden vooraf via de site van EBV is noodzakelijk. De drive start om 19.30 uur. Kosten 8 Euro per paar. Niet NBB leden betalen 1 Euro extra per persoon. De uitslagen staan op de site van EBV. De zomeravond bridgedrive is voor elke bridger zeer zinvol als training voor het nieuwe bridgeseizoen, tevens kom je andere mensen als tegenstander tegen: het is erg gezellig! De spellen worden met de dupliceermachine geschud, zodat je na afloop de gespeelde spellen kunt analyseren. Voor elke deelnemer is er na afloop een bitterbal, het paar dat als eerste eindigt, krijgt een prijs.

Link EBV site: Emmer Bridge Vereniging

Donderdag bridgedrives in Parc Sandur Emmen

Bridgeschool Drenthe organiseert van 4 mei  t/m 24 augustus in samenwerking met EBV elke donderdagmiddag een gezellige bridgedrive in Parc Sandur te Emmen van 13.30-17.15 uur. Kosten: 8 Euro per paar. Niet NBB leden betalen 1 Euro extra per persoon. We spelen zes ronden van vier spellen. Komt u ook? Gezellig! Vooraf aanmelden via de site van EBV.   Link EBV site: Emmer Bridge Vereniging

Adres: Sandurdreef 5 Emmen. Voor elke deelnemer is er na afloop een bitterbal, het paar dat als eerste eindigt, krijgt een prijs.

Zaterdag 23 september 2023 de 12e Café Bridgedrive in het centrum van Emmen.


EBV organiseert in samenwerking met de Bridgeschool Drenthe de cafédrive Emmen. We spelen 7 ronden van 4 spellen in diverse horeca bedrijven in het centrum van Emmen. U kunt zich tot en met woensdag voor de drive tot 12.00 uur aanmelden. Als u het inleggeld heeft betaald, bent u ook officieel deelnemer. We spelen voor het vierde jaar met een aparte poule voor beginnende bridgers. Gezellig! Mail of bel gerust als u meer informatie wenst. U kunt voor meer informatie kijken op de site van EBV, daar staan ook de uitslagen per jaar/seizoen vermeld. De gezellige sfeer, de heerlijke lunches, de afwisseling van horeca ondernemingen en de snelle uitslag na afloop zijn de pijlers van deze café drive. Aanmelden vooraf via de site van EBV is noodzakelijk. Hieronder de link naar de EBV site.

Emmer Bridge Vereniging