Bridgedrives

Eclusieve  bridgedrives op zondagmiddag in het Fletcher Kasteel te Coevorden. Vanaf juli 2024 zullen de befaamde kasteel bridgetoernooien weer worden georganiseerd. Binnenkort worden de data gepubliceerd. Dit is fantastisch nieuws, hier ben ik heel erg blij mee!

Gezellige zomerdrives van eind april t/m eind augustus elke dinsdagavond in het Brinkenhoes te Emmen met gedupliceerde spellen. Voor de aanmelding moet je naar de site van de Emmer Bridge Vereniging.

Bridgen van eind april t/m eind augustus elke donderdagmiddag in Parc Sandur Emmen. Voor de aanmelding van de zomerdrive moet je naar de site van de Emmer Bridge Vereniging.

Zaterdag 28 september 2024 de 14e Café Bridgedrive in het centrum van Emmen, voor beginnende bridgers is er bij voldoende aanmeldingen speciaal een beginners poule. Voor de aanmelding moet je naar de site van de Emmer Bridge Vereniging. Dit kan vanaf april 2024

Bridgen in het Kasteel Coevorden op zondagmiddag 7 juli, 4 augustus, 22 september, 27 oktober, 24 november en 22 december de kerstdrive incl. diner en optreden van een troubadour tegen meerprijs. Dit is een van de mooiste locaties in Nederland waar op zondagmiddag een keer in de maand wordt gebridged.

De bridgedrive, onder auspiciën van het NBB district Drenthe incl.  meesterpunten voor de deelnemers is van 13.30-17.30 uur. U bent uiterlijk om 13.15 uur aanwezig.  Kosten 20,00 Euro per paar.  Niet NBB leden betalen 1 Euro extra per persoon. Bij mooi weer bridgen we buiten op het terras.  Uw aanmelding doet u in de agenda van de site van het NBB district Drenthe. U kunt zich ook individueel aanmelden. Dit doet u een paar dagen voor de drive bij: Jan Derks 06-40209884 / bridgeschooldrenthe@gmail.com  Voor de winnaars is er een flesje wijn en zij mogen een maand de titel jonkheer/jonkvrouw dragen. Na afloop is er voor alle deelnemers een bittergarnituur.                                                                                                                                                        Link agenda NBB district Drenthe      13.bridge.nl/evenementen/

Zomeravond bridgedrives op dinsdagavond in het Brinkenhoes

De Bridgeschool Drenthe organiseert in samenwerking met EBV van eind april/begin mei t/m eind augustus elke dinsdagavond een zomeravond bridgedrive in het Brinkenhoes te Emmen. Aanmelden vooraf via de site van EBV is noodzakelijk. De drive start om 19.30 uur. Kosten 8 Euro per paar. Niet NBB leden betalen 1 Euro extra per persoon. De uitslagen staan op de site van EBV. De zomeravond bridgedrive is voor elke bridger zeer zinvol als training voor het nieuwe bridgeseizoen, tevens kom je andere mensen als tegenstander tegen: het is erg gezellig! De spellen worden met de dupliceermachine geschud, zodat je na afloop de gespeelde spellen kunt analyseren. Voor elke deelnemer is er na afloop een bitterbal, het paar dat als eerste eindigt, krijgt een prijs.

Link EBV site: Emmer Bridge Vereniging

Donderdag bridgedrives in Parc Sandur Emmen

Bridgeschool Drenthe organiseert van eind april/begin mei  t/m eind augustus in samenwerking met EBV elke donderdagmiddag een gezellige bridgedrive in Parc Sandur te Emmen van 13.30-17.15 uur. Kosten: 8 Euro per paar. Niet NBB leden betalen 1 Euro extra per persoon. We spelen zes ronden van vier spellen. Komt u ook? Gezellig! Vooraf aanmelden via de site van EBV.   Link EBV site: Emmer Bridge Vereniging

Adres: Sandurdreef 5 Emmen. Voor elke deelnemer is er na afloop een bitterbal, het paar dat als eerste eindigt, krijgt een prijs.

 

Zaterdag 28 september 2024 de 12e Café Bridgedrive in het centrum van Emmen.

EBV organiseert in samenwerking met de Bridgeschool Drenthe de cafédrive Emmen. We spelen 7 ronden van 4 spellen in diverse horeca bedrijven in het centrum van Emmen. U kunt zich tot en met woensdag voor de drive tot 12.00 uur aanmelden. Als u het inleggeld heeft betaald, bent u ook officieel deelnemer. We spelen als er voldoende aanmeldingen zijn met een aparte poule voor beginnende bridgers. Gezellig! Mail of bel gerust als u meer informatie wenst. U kunt voor meer informatie kijken op de site van EBV, daar staan ook de uitslagen per jaar/seizoen vermeld. De gezellige sfeer, de heerlijke lunches, de afwisseling van horeca ondernemingen en de snelle uitslag na afloop zijn de pijlers van deze café drive. Aanmelden vooraf via de site van EBV is noodzakelijk. Hieronder de link naar de EBV site.

Emmer Bridge Vereniging