Bridgedrives

Gezellige zomerdrives van 26 april t/m 23 augustus 2022 elke dinsdagavond in het Brinkenhoes te Emmen met gedupliceerde spellen. Voor de aanmelding moet je naar de site van de Emmer Bridge Vereniging. Eindelijk kunnen we weer live bridgen!

Bridgen van 28 april  t/m 25 augustus 2022 elke donderdagmiddag in Parc Sandur Emmen. Voor de aanmelding van de zomerdrive moet je naar de site van de Emmer Bridge Vereniging.

Zaterdag eind september 2022 de 12e Café Bridgedrive in het centrum van Emmen, voor beginnende bridgers is er speciaal een beginners poule. Voor de aanmelding moet je naar de site van de Emmer Bridge Vereniging.

Exclusieve  bridgedrives op zondagmiddag in Kasteel Coevorden. Helaas kunnen de kasteeldrives nog steeds niet plaatsvinden. Het kasteel heeft onvoldoende personeel.

 


Bridgen in het Kasteel Coevorden op zondagmiddag

Gecanceld tot nader order

Zomeravond bridgedrives op dinsdagavond in het Brinkenhoes

De Bridgeschool Drenthe organiseert in samenwerking met EBV van 26 april t/m 23 augustus 2022 elke dinsdagavond een zomeravond bridgedrive in het Brinkenhoes te Emmen. Aanmelden vooraf via de site van EBV is noodzakelijk. De drive start om 19.30 uur. Kosten 8 Euro per paar. Niet NBB leden betalen 1 Euro extra per persoon. De uitslagen staan op de site van EBV. De zomeravond bridgedrive is voor elke bridger zeer zinvol als training voor het nieuwe bridgeseizoen, tevens kom je andere mensen als tegenstander tegen: het is erg gezellig! De spellen worden met de dupliceermachine geschud, zodat je na afloop de gespeelde spellen kunt analyseren. Voor elke deelnemer is er na afloop een bitterbal, het paar dat als eerste eindigt, krijgt een prijs.

Link EBV site: Emmer Bridge Vereniging

Donderdag bridgedrives in Parc Sandur Emmen

Bridgeschool Drenthe organiseert van 28 april  t/m 25 augustus 2022 in samenwerking met EBV elke donderdagmiddag een gezellige bridgedrive in Parc Sandur te Emmen van 13.30-17.15 uur. Kosten: 8 Euro per paar. Niet NBB leden betalen 1 Euro extra per persoon. We spelen zes ronden van vier spellen. Komt u ook? Gezellig! Vooraf aanmelden via de site van EBV.   Link EBV site: Emmer Bridge Vereniging

Adres: Sandurdreef 5 Emmen. Voor elke deelnemer is er na afloop een bitterbal, het paar dat als eerste eindigt, krijgt een prijs.

Zaterdag 24 september 2022 de 12e Café Bridgedrive in het centrum van Emmen.


EBV organiseert in samenwerking met de Bridgeschool Drenthe de cafédrive Emmen. We spelen 7 ronden van 4 spellen in diverse horeca bedrijven in het centrum van Emmen. U kunt zich tot en met woensdag 21 september 12.00 uur aanmelden. Als u het inleggeld heeft betaald, bent u ook officieel deelnemer. We spelen voor het vierde jaar met een aparte poule voor beginnende bridgers. Gezellig! De laatste keer namen 88 paren deel, een record aantal. Mail of bel gerust als u meer informatie wenst. U kunt voor meer informatie kijken op de site van EBV, daar staan ook de uitslagen per jaar/seizoen vermeld. De gezellige sfeer, de heerlijke lunches, de afwisseling van horeca ondernemingen en de snelle uitslag na afloop zijn de pijlers van deze café drive. Aanmelden vooraf via de site van EBV is noodzakelijk. Hieronder de link naar de EBV site.

Emmer Bridge Vereniging