Bridgereis

GEZELLIGE BRIDGEREIZEN NAAR HET TEUTOBURGERWOUD DUITSLAND (in januari en oktober)   EN NAAR STEIERMARK OOSTENRIJK (in juni)

Reacties van de deelnemers: ik heb in jaren niet zo gelachen, het was heel erg gezellig, ik heb veel geleerd van het af- en tegenspel, wat een afwisselend programma, we waren als groep net een familie, het was een fantastische week! Ook van de spelregels krijg je meer te weten. Zin om een keer mee te gaan?

Wilt u gezellig bridgen en tegelijkertijd heerlijk genieten in een  hotel  waar hartelijkheid en persoonlijke uitstraling nog telt? Wilt u een heerlijke week er tussenuit, bridgen en ontspannen? Leuke uitstapjes maken naar de allerleukste plekjes in de omgeving?

Meldt u dan aan voor een bridgereis, erg gezellig en afwisselend. De arrangementen zijn bestemd voor thuisbridgers en clubspelers die genieten van het bridgespel. Kortom voor elke niveau: beginnende spelers en ervaren bridgers.

Naast de leuke uitstapjes, de uitgebreide maaltijden en prima verzorging van de restaurants is gezelligheid  van groot belang. We bezoeken overdag de leukste plekken in de omgeving en genieten van de prachtige natuur. Bij elke bridgereis speelt u met verschillende bridgepartners. Zo maakt u kennis met alle deelnemers. Tevens spelen we in Duitsland bij twee plaatselijke bridgeclubs een toernooi.

Het onderstaande is inbegrepen:

ontbijtbuffet; drie gangendiner, ’s middags (facultatief) en ‘s avonds bridgen, overdag uitstapjes naar de mooiste pittoreske plaatsen in de omgeving, de laatste avond wordt de bridgereis afgesloten met een bonte avond

We reizen met eigen vervoer. Voor de mensen die zelf geen auto hebben c.q. zelf niet kunnen rijden  wordt in principe een carpool plek geregeld bij een van de andere deelnemers.

Voor Oostenrijk is de heen- en terugreis per trein ook een optie. Het station is 5 km vanaf het hotel. Met het vliegtuig naar Salzburg kan ook. Vandaar is het twee uur  (115  km) met de trein naar Tauplitz. Als je met de trein of vliegtuig komt, dan is in Tauplitz  vervoer geregeld.

8e bridgereis naar Tauplitz Oostenrijk van zondag 16 t/m zondag 23 juni 2024

1460,- Euro,- voor een tweepersoonskamer; 795,- Euro voor een eenpersoonskamer

19e Bridgereis Teutoburger Wald van zondag 13 t/m 18 oktober 2024

1150,- Euro,- voor een tweepersoonskamer; 672,- Euro voor een eenpersoonskamer

 

20e Bridgereis Teutoburger Wald van zondag  12 t/m 17 januari 2025

1200,- Euro,- voor een tweepersoonskamer; 700,- Euro voor een eenpersoonskamer

 

Exclusief vervoerskosten

Voor informatie en reservering: Jan Derks 06-40209884