Bridgereis

UNIEKE BRIDGEREIZEN NAAR HET TEUTOBURGERWOUD DUITSLAND  EN NAAR STEIERMARK OOSTENRIJK

Reacties van de deelnemers: ik heb in jaren niet zo gelachen, het was heel erg gezellig, ik heb veel geleerd van het af- en tegenspel, wat een afwisselend programma, we waren als groep net een familie, het was een fantastische week! Ook van de spelregels krijg je meer te weten. Zin om een keer mee te gaan?                                                                         

 

Wilt u gezellig bridgen en tegelijkertijd heerlijk genieten in een  hotel  waar hartelijkheid en persoonlijke uitstraling nog telt? Wilt u een heerlijke week er tussenuit, bridgen en ontspannen? Leuke uitstapjes maken?

Meldt u dan aan voor een bridgereis, erg gezellig en afwisselend. De arrangementen zijn bestemd voor thuisbridgers en clubspelers die genieten van het bridgespel. Kortom voor elk niveau. .

Naast de leuke uitstapjes, de uitgebreide maaltijden en prima verzorging van de restaurants is gezelligheid  van groot belang. We bezoeken overdag de leukste plekken in de omgeving en genieten van de prachtige natuur. Bij elke bridgereis speelt u met verschillende bridgepartners.

Het onderstaande is inbegrepen:

ontbijtbuffet; drie gangendiner, ’s middags (facultatief) en ‘s avonds bridgen, overdag uitstapjes naar de mooiste pittoreske plaatsen in de omgeving

We reizen met eigen vervoer. Voor de mensen die zelf geen auto hebben c.q. zelf niet kunnen rijden  wordt in principe een carpool plek geregeld bij een van de andere deelnemers.

Voor Oostenrijk is de heen- en terugreis per trein ook een optie. Het station is 5 km vanaf het hotel. Met het vliegtuig naar Salzburg kan ook. Vandaar is het twee uur  (115  km) met de trein naar Tauplitz. Als je met de trein of vliegtuig komt, dan is in Tauplitz  vervoer geregeld.

 

6e Bridgereis naar Tauplitz Oostenrijk van zondag 19 juni t/m zondag 26 juni 2022

575,-  Euro p.p. op basis van een tweepersoonskamer ;  625,-  Euro p.p. op basis van een eenpersoonskamer.

15e Bridgereis Teutoburger Wald van zondag 16 t/m vrijdag 21 januari en 11 t/m 16 september 2022

450 Euro,- per persoon op basis van een tweepersoonskamer ; 495,- Euro per persoon voor een eenpersoonskamer

Exclusief vervoerskosten

Voor informatie en reservering: Jan Derks 06-40209884