Bridgereis

.

Unieke bridgereizen naar het Teutoburgerwoud Duitsland van 9 t/m 14 september 2018 (volgeboekt); 13 t/m 18 januari en 15/20 september 2019.

Wilt u zes dagen gezellig bridgen en tegelijkertijd heerlijk genieten in een  hotel  waar hartelijkheid en persoonlijke uitstraling nog telt? Wilt u een heerlijke week er tussenuit, bridgen en ontspannen? Leuke uitstapjes maken? Beter leren bridgen?

Meldt u dan aan voor een bridgereis, erg gezellig en afwisselend. De arrangementen zijn bestemd voor thuisbridgers en clubspelers die genieten van het bridgespel. Naast de leuke uitstapjes, de uitgebreide maaltijden en prima verzorging van de restaurants is gezelligheid  van groot belang. We bezoeken overdag de leukste stadjes in de omgeving en genieten van de prachtige omgeving/natuur. De reis in september kan worden gecombineerd met een voorstelling in het openlucht theater te Tecklenburg. Als u overdag op eigen gelegenheid wilt genieten van de omgeving, dan is dat ook mogelijk. Bij elke bridgereis speelt u met verschillende bridgepartners. Voor Tecklenburg is  het onderstaande inbegrepen:

     

  • Ontbijtbuffet
  • 3 Gangendiner in het restaurant
  • ’s Middags (facultatief) en ‘s avonds bridgen
  • Overdag uitstapjes naar de mooiste pittoreske plaatsjes in de omgeving bv. Bad Iburg, Tecklenburg en Malepartus.

We reizen met eigen vervoer. Voor de mensen die zelf geen auto hebben c.q. zelf niet kunnen rijden  regelen we een carpool plek bij een van de andere deelnemers.

Kosten Teutoburger Wald 2018  400,- Euro per persoon voor een tweepersoonskamer. 435,- Euro per persoon voor een eenpersoonskamer.

Kosten Teutoburger Wald 2019  415,- Euro per persoon voor een tweepersoonskamer. 455,- Euro per persoon voor een eenpersoonskamer.
Exclusief vervoerskosten.

Voor informatie en reservering: Jan Derks 06-40209884