«

jun
13

Bridgereizen Teutoburgerwoud en Tauplitz Oostenrijk 2024

Graag attendeer ik u op de bridgereizen van de Bridgeschool Drenthe.
De zevende reis naar Oostenrijk van zondag 18 t/m zondag 25 juni is weer achter de rug! Uiteraard kunt u vrijblijvend bij mij terecht voor informatie, er is altijd voldoende plek in het hotel in Oostenrijk, Tauplitz. Dit is het groene hart van het land. In 2024 is de volgende reis!

We zijn al zeventien keer naar Tecklenburg geweest. Tecklenburg is vijf kwartier uur rijden vanaf Emmen. Als u belangstelling heeft, kun u zich aanmelden: er is nog plek.  Zondag 14 t/m 19 januari 2024 is de volgende reis gepland naar hotel  Bismarckhöhe in Tecklenburg.

 

Reacties van de deelnemers nav de vorige reizen: ik heb in jaren niet zo gelachen, het was heel erg gezellig, ik heb veel geleerd van het af- en tegenspel, wat een afwisselend programma, we waren als groep net een familie, het was een fantastische week! Ook van de spelregels krijg je meer kennis.

BRIDGEREIS NAAR HET TEUTOBURGERWOUD! Van 11 t/m 16 september 2022 bezoeken we het Teutoburger Woud. Kijk voor meer informatie in het menu bij bridgereizen. Meldt u zich snel aan, want vol is vol. Hier ziet u een impressie van de reizen van de afgelopen jaren.