«

»

sep
21

Bridgereizen Teutoburgerwoud en Tauplitz Oostenrijk 2022

Graag attendeer ik u op de bridgereizen van de Bridgeschool Drenthe.
De zesde reis naar Oostenrijk staat gepland voor 2022.

We zijn al dertien keer naar Tecklenburg geweest. Zin om een keer mee te gaan? Dit is anderhalf uur rijden vanaf Emmen.

Als u belangstelling heeft, kun u zich onder voorbehoud aanmelden. Zondag 12 t/m 17 september 2021 is de volgende reis gepland naar Tecklenburg. Deze reis gaat vast en zeker door! Er nog nog drie kamers vrij.

Reacties van de deelnemers nav de vorige reizen: ik heb in jaren niet zo gelachen, het was heel erg gezellig, ik heb veel geleerd van het af- en tegenspel, wat een afwisselend programma, we waren als groep net een familie, het was een fantastische week! Ook van de spelregels krijgt men meer kennis.

BRIDGEREIS NAAR HET TEUTOBURGERWOUD! Van 11 t/m 17 september 2021 en 16 t/m 21 januari en 11 t/m 16 september 2022 bezoeken we het Teutoburger Woud. Kijk voor meer informatie in het menu bij bridgereizen. Meldt u zich snel aan, want vol is vol. Hier ziet u een impressie van de reizen van de afgelopen jaren.

BRIDGEREIS NAAR TAUPLITZ OOSTENRIJK
In 2022 gaan we van zondag 19 t/m 26  juni weer naar Tauplitz. Kijk voor meer informatie in het menu bij bridgereizen.