«

»

jun
27

Bridgereizen Teutoburgerwoud en Tauplitz Oostenrijk

Graag attendeer ik u op de bridgereizen van de Bridgeschool Drenthe.
We zijn net terug van de vijfde reis naar Oostenrijk en de reacties van de deelnemers waren: ik heb in jaren niet zo gelachen, het was heel erg gezellig, ik heb veel geleerd van het af- en tegenspel, wat een afwisselend programma, we waren als groep net een familie, het was een fantastische week! Ook van de spelregels krijgt men meer kennis.
Van de tien reizen naar Tecklenburg ontving ik dezelfde complimenten. Zin om een keer mee te gaan? Zondag 15 september gaan we weer naar Tecklenburg, dit is anderhalf uur rijden vanaf Emmen.

BRIDGEREIS NAAR HET TEUTOBURGERWOUD! Van 15 t/m 20 september 2019 en 12 t/m 17 januari 2020 bezoeken we het Teutoburger Woud. Kijk voor meer informatie in het menu bij bridgereizen. Meldt u zich snel aan, want vol is vol. Hier ziet u een impressie van de reizen van de afgelopen jaren.

BRIDGEREIS NAAR TAUPLITZ OOSTENRIJK
In 2020 gaan we van woensdag 17 t/m 24 juni weer naar Tauplitz. Kijk voor meer informatie in het menu bij bridgereizen.