«

»

jun
28

Bridgereizen Teutoburgerwoud en Tauplitz Oostenrijk 2022/2023

Graag attendeer ik u op de bridgereizen van de Bridgeschool Drenthe.
De zesde reis naar Oostenrijk is al weer achter de rug. We waren met 11 deelnemers. In 2023 is de zevende reis naar Oostenrijk van zondag 18 t/m zondag 25 juni.

We zijn al dertien keer naar Tecklenburg geweest. Zin om een keer mee te gaan? Dit is anderhalf uur rijden vanaf Emmen. Als u belangstelling heeft, kun u zich aanmelden. Zondag 11 t/m 16 september 2022 is de volgende reis gepland naar hotel Landhaus Sundern in Tecklenburg. Praktisch elk jaar zijn bijna alle kamers bezet met gasten van de bridgereis. In januari 2023 gaan we van zondag 15 t/m vrijdag 20 januari naar hotel Bismarckhöhe in Tecklenburg.

 

Reacties van de deelnemers nav de vorige reizen: ik heb in jaren niet zo gelachen, het was heel erg gezellig, ik heb veel geleerd van het af- en tegenspel, wat een afwisselend programma, we waren als groep net een familie, het was een fantastische week! Ook van de spelregels krijgt men meer kennis.

BRIDGEREIS NAAR HET TEUTOBURGERWOUD! Van 11 t/m 16 september 2022 bezoeken we het Teutoburger Woud. Kijk voor meer informatie in het menu bij bridgereizen. Meldt u zich snel aan, want vol is vol. Hier ziet u een impressie van de reizen van de afgelopen jaren.