«

»

apr
14

Bridgedrives kasteel Coevorden 2024

Goed nieuws: de fameuze kasteel bridgetoernooien in Coevorden starten binnenkort weer! Vanaf juli zal er weer elke maand een zondagmiddag drive worden georganiseerd in het Fletcher kasteel. Binnenkort worden de data bekendgemaakt.

De drives worden in samenwerking met het NBB district Drenthe georganiseerd. Dit is de mooiste, meest exclusieve locatie in Noord Nederland waar een keer per maand wordt gebridged. Gezellig en sfeervol. Wel op tijd vooraf (uiterlijk zaterdag voor de drive) aanmelden, want vol is vol……..

Zeker de moeite waard om met uw partner aan deel te nemen.

De bridgedrives zijn van half twee tot half zes. We spelen zes ronden. De uitslag is voor 17.30 uur bekend. Natuurlijk kunt u vooraf lekker lunchen in het monumentale pand. Voor meer informatie moet u kijken in het menu bij bridgedrives. Voor de winnaars is er een flesje rood en wit, iedereen wordt na afloop getrakteerd op een bittergarnituur en meesterpunten worden bijgeschreven voor NBB leden. De winnaars worden tevens voor een maand tot jonkheer c.q. jonkvrouw benoemd. De uitslag wordt vermeld op de site van het NBB district Drenthe. Niet NBB leden betalen een Euro per persoon extra.