«

»

jan
20

Bridgedrives kasteel Coevorden

Elke maand organiseert de Bridgeschool Drenthe op zondag een bridgedrive in kasteel Coevorden. Een must voor u om deel te nemen! Elke zondag spelen we in een lijn. De drives worden in samenwerking met het NBB district Drenthe georganiseerd.

Dit is de mooiste, meest exclusieve locatie in Noord Nederland waar elke maand wordt gebridged. Gezellig en sfeervol. Wel op tijd vooraf (uiterlijk zaterdag voor de drive) aanmelden, want vol is vol……..

Zeker de moeite waard om met uw partner aan deel te nemen.

De bridgedrives zijn van half twee tot half zes. We spelen zes of zeven ronden. De uitslag is voor 17.30 uur bekend. Voor meer informatie moet u kijken in het menu bij bridgedrives. Voor de winnaars is er een flesje rood en wit, iedereen wordt na afloop getrakteerd op een bittergarnituur en meesterpunten worden bijgeschreven voor NBB leden. De winnaars worden tevens voor een maand tot jonkheer c.q. jonkvrouw benoemd. De uitslag wordt vermeld op de site van het NBB district Drenthe.

Data Coevorden 2019: 27 januari, 24 februari, 31 maart, 28 april, 26 mei, 30 juni, 28 juli, 18 augustus, 22 september, 27 oktober, 24 november en 22 december in de Riddersael van het kasteel. Bij mooi weer bridgen we buiten op het terras. Start 13.30 uur.

De data in 2020:  26 januari, 23 februari, 29 maart, 19 april, 31 mei, 28 juni, 26 juli.

Vanaf 4 november 2018 organiseert EBV samen met de Bridgeschool Drenthe de eerste zondagmiddag van de maand een drive in Parc Sandur. Kijk in het menu bij bridgedrives voor meer informatie en/of kijk op de site van EBV of het district Drenthe. Daar staan de data allemaal vermeld.