«

»

okt
02

Bridgedrives kasteel Coevorden

Elke maand organiseert de Bridgeschool Drenthe op zondag een bridgedrive in kasteel Coevorden. Een must voor u om deel te nemen! Elke zondag spelen we in een lijn. Vanaf maart worden de drives met medewerking van het NBB district Drenthe georganiseerd.

Dit is de mooiste, meest exclusieve locatie in Noord Nederland waar elke maand wordt gebridged. Gezellig en sfeervol. Wel op tijd vooraf (uiterlijk zaterdag voor de drive) aanmelden, want vol is vol……..

Zeker de moeite waard om met uw partner aan deel te nemen. Het is ook leuk om dit als cadeau te geven, of nog beter om te krijgen!

De bridgedrives zijn van half twee tot half zes. We spelen zes of zeven ronden. De uitslag is voor 17.30 uur bekend. Voor meer informatie moet u kijken in het menu bij bridgedrives. Voor de winnaar is er een flesje rood en wit, iedereen wordt na afloop getrakteerd op een bittergarnituur en meesterpunten worden bijgeschreven voor NBB leden. De uitslag wordt vermeld op de site van het NBB district Drenthe.

Data Coevorden: 21 oktober, 18 november (inclusief een poule voor cursisten Bridgeschool Drenthe) 16 december (Kerstdrive met live muziek van de troubadour) 2018 in de Riddersael van het kasteel. Bij mooi weer bridgen we buiten op het terras. Data 2019 staan in het menu bij bridgedrives.

Vanaf 4 november organiseert EBV samen met de Bridgeschool Drenthe een keer per maand op zondagmiddag een drive in Parc Sandur. Kijk in het menu bij bridgedrives voor meer informatie.