«

»

okt
16

Start 2018 bridgecursussen voor beginners en gevorderde spelers

Startersbridge. Bridge leren? de leukste hobby voor de rest van uw leven! Bridge: de beste investering van uw vrije tijd.

Klik op de titel hierboven voor een leuk filmpje over: bridge is meer dan een denksport.
Start beginnerscursus: donderdagmiddag 18 januari 2018.
Donderdagavond september 2018.

Heeft u belangstelling om bridge te leren, dan bent u van harte welkom om een gratis proefles te volgen. U kunt zich natuurlijk ook direct aanmelden. Gezellig, leuk en u traint uw geheugen. Als u de beginnerscursus volgt, dan ontvangt u gratis een theorieboek en u kunt thuis oefenen op de computer en/of op internet. Deelnemen aan de oefensessies recreatiebridge vanaf les vijf op de vrijdagmorgen van 11.00 – 13.30 uur is er ook voor een half jaar bij inbegrepen. Bridge is als denksport niet alleen een prachtige hobby; u leert ook weer veel nieuwe leuke mensen kennen en u komt vast een aantal bekenden tegen!
Het spel is voor iedereen geschikt, ongeacht iemands achtergrond of bezigheden. Bridge vereist concentratie, geheugen, het vermogen tot logisch denken en goede samenwerking. Dat maakt het zo fascinerend. Het is ook leuk om dit als cadeau te krijgen/geven. U kunt met uw partner of met een bekende komen, individueel bent u natuurlijk ook van harte welkom!
Bridge: fitness for the mind, volgens velen de beste investering van uw vrije tijd. De jongste die dit jaar kennis maakte met minibridge is negen jaar, de oudste cursist is vijf en tachtig.

https://youtu.be/X9JFFn8e6S8

Bieden: maandagavond 19 februari 2018. Hier wordt de basis van het bieden behandeld en aangeleerd. Ook geschikt als herhaling voor bridgers die moeite hebben met het informatiedoublet, Stayman, Jacoby, het volgbod, de openingen op twee niveau en het preëmptieve openingsbod: 12 lessen. Deze cursus zal in september waarschijnlijk op donderdagmiddag worden aangeboden

De Verdieping I: dinsdagmiddag 16 januari 2018.  Deze cursus zal september op maandagavond starten. Zeer geschikt voor bridgers die hun bridgeniveau willen verbeteren in het afspel en in het biedverloop: 10 lessen

De Verdieping II: dinsdagmiddag medio september en/of op donderdagavond medio 2018. Zeer geschikt voor bridgers die het bieden willen verbeteren, o.a. voor slem en in het tegenspelen: 10 lessen

Wedstrijdcursus I: maandagmiddag 15 januari 2018. Bestemd voor bridgers die aan een competitie bij een bridgeclub deelnemen met de ambitie om nog beter te spelen: 10 lessen.

Wedstrijdcursus II: maandagmiddag september 2018. Bestemd voor bridgers die aan een competitie bij een bridgeclub deelnemen met de ambitie om in de A lijn te gaan spelen: 10 lessen

Wedstrijdcursus III: Woensdagmiddag 17 januari 2018. Bestemd voor bridgers die aan een competitie bij een bridgeclub deelnemen met de ambitie om in de A lijn te gaan spelen : 10 lessen

Op weg naar de A: April of oktober 2018. Deze cursus is speciaal voor bridgers die al jaren deelnemen aan de clubcompetitie, die hun kennis willen vergroten met belangrijke moderne conventies en goede afspraken: 8 lessen.

Kijk in het menu voor meer informatie met betrekking tot de inhoud van de bridgecursussen.